Aká je personálna práca na Slovensku a vo Francúzsku - Marasová, Jana
Ľudské zdroje ako základný strategický kapitál podniku. Analýza motivačných systémov podnikov na Slovensku a vo Francúzsku. Faktory motivácie. Outplacement - jeho formy.