Banky čekají miliardy korun dodatečných nákladů - Tomíček, Milan
Prehľad niektorých daňových zmien súvisiacich so vstupom Českej republiky do Európskej únie s vplyvom na finančné inštitúcie. Šiesta smernica EÚ je základná právna norma, týkajúca sa uplatňovania dane z pridanej hodnoty na jej území. Nové pravidlá nadobúdajú platnosť 1. mája 2004. Aplikácia mechanizmu "reverse charge". Uplatňovanie tohto systému na vybrané typy služieb. Komplikácie pri zaraďovaní služieb. Zmeny v registrácii k DPH.