Hotovost je (zatím) nenahraditelná - Machala, Karel
Význam a rola hotovosti v ekonomike, bankách a finančnom systéme. Trendy v oblasti hotovosti. Hotovosť ako zdroj výnosov bánk. Faktory pôsobiace proti hotovosti. Anonymita hotovosti a tieňová ekonomika. Výskumy "cash economy" v Austrálii a v Rusku.