Vedení lidí - Brodský, Zdeněk
Výsledky výskumu v oblasti vedenia ľudí, ktorý sa uskutočnil v roku 2003. Cieľ výskumu. Manažéri ako objekt výskumu. Oblasť realizácie výskumu. Vyhodnotenie vybraných dotazníkových otázok. Svetové trendy manažmentu. Dokončenie z čísla 3/2004.