Marketing a informační systém - Tětek, Miroslav
Informácie ako súčasť správneho obchodného rozhodnutia. Firemný informačný systém. Informačný systém Microsoft Business Solutions - Navision. Stručné vymedzenie pojmu informačný systém. Požiadavky na informačný systém. Informačný systém Microsoft Business Solutions - Navision pre oblasť riadenia vzťahu so zákazníkom. Informačný systém a oblasť riadenia predajnej kampane.