PZI a jejich vliv na tempo dlouhodobého růstu v ČR - Král, Petr
Poukázanie na hlavné fakty súvisiace s prílevom priamych zahraničných investícií (PZI) do Českej republiky a s možným vplyvom PZI na tempo ekonomického rastu v posledných desiatich rokoch. Objem a časovanie PZI do ČR. Odvetvová a geografická štruktúra. Pôsobenie zahraničného kapitálu v ČR. Vplyv PZI na ponukovú stranu ekonomiky. Faktory rozsahu realizovaných spilloverov.