Existencia korupčného správania sa vo verejnom obstarávaní v praxi miestnej samosprávy - Meričková, Beáta
Faktory na úrovni formálnych a neformálnych pravidiel podmieňujúce existenciu korupčného správania sa vo verejnom obstarávaní. Dôvody neúčasti na súťažiach vo verejnom obstarávaní. Analýza využitých metód verejného obstarávania pri externom zabezpečovaní miestnych verejných služieb vo vybraných obciach SR.