Pozitívne výsledky francúzskej politiky zamestnanosti - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Faktory spôsobujúce zlepšenie situácie na trhu práce vo Francúzsku: priaznivý konjunkturálny vývoj, pracovne náročný typ ekonomického rastu, politika podpory trhu práce, politika skrátenia pracovného času.