Společná budoucnost v EU - Machala, Karel
Krátky prehľad ako vyzerajú bankové systémy v krajinách tzv. visegrádskej štvorky - v Česku, Slovensku, Maďarsku a Poľsku. Spoločnou črtou štyroch bankových systémov je silná rola zahraničných vlastníkov, ktorými sú vo väčšine prípadov finančné skupiny z najvyspelejších krajín sveta. Trendy a odlišnosti v jednotlivých krajinách. Zmeny, ktorými bude prechádzať finančný sektor pristupujúcich krajín. Budúcnosť v EÚ.