Organizačné formy podnikateľských sietí - Kokavcová, Dagmar
Definícia a členenie podnikateľských sietí podľa OECD. Dva efekty v sieťovom podnikaní - gravitačný efekt a rastový efekt. Formy združovania podnikov na Slovensku.