Nové spôsoby vyučovania a skúšania v predmetoch z oblasti informatiky - Pólya, Attila
Obraz o nových spôsoboch vyučovania a skúšania predmetov z oblasti informatiky na pôde Katedry informatiky obchodných firiem pri Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.