Problémy rozvoja moderných typov maloobchodu na Ukrajine - Ušakovova, Nina
Maloobchod a ukrajinská ekonomika. Najväčšie dynamické zmeny sa uskutočňujú na mestskom segmente trhu. Maloobchod v mestách Ukrajiny. Štruktúra lokalizácie obchodných objektov v rámci mestskej zástavby. Obchodné podniky novej generácie. Rozvoj obchodných sietí. Obchodné centrá a rozvoj nových typov predajní v nepotravinárskom segmente. Projekty vybudovania moderných obchodných centier. Príprava Ukrajiny na vstup do Svetovej obchodnej organizácie.