Komentár k zákonom o spotrebných daniach - Chromiaková, Martina
Komentár k novým zákonom z 3. februára 2004 - zákon č. 98/2004 Z.z. o spotrebnej dani z minerálneho oleja, zákon č. 104/2004 Z.z. o spotrebnej dani z vína, zákon č. 105/2004 Z.z. o spotrebnej dani z liehu, zákon č. 106/2004 Z.z. o spotrebnej dani z tabakových výrobkov, zákon č. 107/2004 Z.z. o spotrebnej dani z piva. Zákony upravujú zdaňovanie tovarov podliehajúcich spotrebným daniam spotrebnou daňou na území Slovenskej republiky.