Podlinkové aktivity
Public relation - viac strategickej komunikácie. Informácie o produktových novinkách. Riadená interná komunikácia v podnikoch. Najvýznamnejšie projekty public relation v r. 2003. Priamy marketing - agentúry sa zhodli na nutnosti spoločného postupu najmä v oblasti legislatívy a vzdelávania. Sales promotion, event marketing - hodnotenie.