[Evropská unie] - Gonda, Vladimír
Recenzia publikácie: Fiala Petr - Pitrová Markéta: Evropská unie. Publikácia je rozdelená do troch častí. Prvá časť, Vývoj európskej integrácie, je venovaná vývoju integrácie a európskych integračných štruktúr; druhá časť, Inštitúcie Európskej únie, približuje jednotlivé európske inštitúcie; tretia časť, Oblasti pôsobenia Európskej únie, predstavuje významné politiky EÚ.