Marketingový mix na trhu s liekmi - Rajnohová, Karin
Marketingové nástroje firiem pôsobiacich na trhu s liekmi. Účastníci trhu s liekmi v Slovenskej republike. Liek ako konečný produkt a liek ako tovar. Mechanizmus určovania cien liekov. Kategorizácia liekov ako regulačný nástroj. Distribúcia liekov. Nástroje podpory predaja liekov.