Marketing obchodnej značky - Rajninec, Michal
Vznik pojmu "branding". Vlastnosti obchodnej značky. Zmena vo forme a spôsobe realizácie marketingu. Nová tvár marketingu. Privátna značka - cesta k zvyšovaniu marží, ziskov a počtu zákazníkov. Uvedenie privátnej značky - príklad z praxe. Značky a globalizácia.