Inštitucionálna štruktúra Európskej únie - Gonda, Vladimír
Pokračovanie z č. 3/2003. Inštitucionálny rámec Európskej únie a jej hlavných orgánov. Európsky parlament (European Parliament). Európsky súdny dvor (European Court of Justice). Účtovný dvor (Court of Auditors). Európska centrálna banka (European Central Bank). Poradné orgány EÚ: Hospodársky a sociálny výbor. Výbor pre regióny.