Legislatívny a inštitucionálny systém rozvoja cestovného ruchu s akcentom na tvorbu politiky cestovného ruchu - Trefil, Peter
Politika cestovného ruchu /CR/. Analýza problematiky v podmienkach SR. Národný program rozvoja, legislatívny systém rozvoja CR v SR. Podporné programy rozvoja CR, inštitucionálny systém rozvoja CR v SR. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 57.