Pohled do historie trhu dluhopisů na území České republiky - Dvořáková, Anna
História dlhopisov a inštitúcií pôsobiacich na trhu dlhopisov na území Českej republiky od obdobia Rakúsko-Uhorska po novodobú históriu. Základné charakteristiky a typy dlhopisov a hlavní účastíci trhu v týchto obdobiach.