Foreign exchange intervention: the theoretical debate and Czech Koruna episode - Geršl, Adam
Účinok devízovej intervencie na devízový kurz. Súčasné silné ocenenie českej koruny a devízová intervencia vedená Českou národnou bankou v rokoch 2001-2002. Názory na devízovú intervenciu ako nástroj menovej politiky.