Zahranično-obchodná činnosť v oblasti odpadu - Dendiš, Ľubomír
Dovozy a vývozy odpadov vykonávané v súlade s Bazilejským dohovorom. Posledné údaje o dovoze, vývoze a tranzite odpadov - z roku 1999 (Ministerstvo životného prostredia SR). Prehľad množstiev dovážaných odpadov a vyvážaných nebezpečných odpadov v tonách podľa jednotlivých krajín v roku 1999. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7243/20 (58).