Analýza podnikateľského prostredia pre malé a stredné podniky v prihraničnej zóne s Maďarskou republikou - Strážovská, Helena
Analýza prihraničnej situácie v oblasti malého a stredného podnikania. Výskum je podkladom pre možný rozvoj prihraničnej spolupráce. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).