Podnikateľské prostredie a regionálny rozvoj v Slovenskej republike - Ivaničková, Alžbeta
Malé a stredné podnikanie na Slovensku. Koncentrácia ekonomických aktivít do sídiel mestského charakteru. Vplyv podnikania na rozvoj regiónov. Regióny kategórie A, B, C, D. Programy na podporu podnikania. Nevyhnutnosť vytvorenia vhodnejších ekonomických podmienok pre rozvoj zaostalých regiónov. Príspevok z riešenia ProjektuVEGA č. 1/7279/20 (59).