<The> Values, objectives and management styles of managers in Slovenia - Kovač, Jure
Významná úloha manažérov v reštrukturalizácii a transformácii hospodárskej štruktúry v tranzitívnych krajinách. Výsledky dvoch štúdií z rokov 1998 a 2003, týkajúcich sa hodnôt života, práce a štýlov vedenia manažérov v Slovinsku.