Bezpečnost na silnicích a pojištění vozidel v EU - Pospíšilová, Jana
Smernice EÚ týkajúce sa poistenia vozidiel. Smernice o bezpečnosti chodcov. Vydávanie Európskej listiny pravidiel bezpečnosti na cestách. Zapojenie CEA do procesu zlepšovania bezpečnosti účastníkov cestnej premávky.