Bytová výstavba na Slovensku a spôsoby jej financovania - Vidová, Jarmila, 1967-
Slovenská republika výrazne zaostáva za vyspelými krajinami v počte bytov na tisíc obyvateľov. Informácia o počte začatých, dokončených a rozostavaných bytov v SR za roky 2000-2003. Podpora bytovej výstavby do vzniku Slovenskej republiky. Súčasné trendy v podpore bytovej výstavby. Financovanie bytovej výstavby zo štátneho rozpočtu v mil. sk. Financovanie výstavby prostredníctvom jednotlivých nástrojov.