O činitelích úspěšnosti dodavatelského řetězce
Analýza dodávateľských reťazcov pre spotrebný tovar identifikovala šesť štatisticky významných činiteľov úspešnosti: 1. Kooperácia v dodávateľskom reťazci, 2. Pružná výroba, 3. Integrovaná organizácia dodávateľského reťazca, 4. Stratégia segmentácia, 5. Plánovanie dodávateľského reťazca, 6. Controlling dodávateľského reťazca.