Eximbanka SR a jej význam v podpore exportu SR - Longauerová, Alena
Eximbanka SR bola zriadená zákonom č. 80/1997 Z.z. o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky, ktorý bol neskôr novelizovaný zákonom č. 336/1998 Z.z. a zákonom č. 214/2000 Z.z. Hlavné ciele Eximbanky. Financovanie exportu.Typy záruk.