Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike - Trefil, Peter
Stručné vysvetlenie pojmu gastronómia, význam a miesto gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu cestovného ruchu SR.Možnosť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu i využitím gastronómie u nás. Zostavenie vzorových menu. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20.