Poistka pre budúcnosť - Krištofičová, Dagmar
Situácia životného poistenia na Slovensku. Orientácia občanov v ponuke poisťovní. Hospodárske výsledky poisťovní za rok 2003. Variabilné životné poistenie Dynamik - produkt Českej poisťovni Slovensko. Nová produkcia 2003.