Komu zveriť peniaze? - Bačišin, Vladimír
Možnosť investovania voľných finančných prostriedkov. Základné inštitúcie pôsobiace na slovenskom finančnom trhu. Dohľad nad podnikaním komerčných bánk. Situácia v dohľade na činnosť doplnkových dôchodkových poisťovní (DDP) a stavebných sporiteľní. Príspevky poistenca a zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové poistenie. Zdroje informácií o inštitúciách, do ktorých vkladáme voľné finančné prostriedky.