K aktuálnym problémom poskytovania zdravotníckych služieb v Slovenskej republike a úloha štátu pri ich zabezpečovaní - Bieliková, Slávka, 1971-
Organizácia a riadenie zdravotníctva na Slovensku v súčasnosti. Zdravotné poistenie. Potvrdenie opodstatnenosti a nezastupiteľnosti verejných zdravotníckych služieb v trhovej ekonomike. Príspevok z riešenia projektu interného grantu č. 0148/00.