Proces transformácie know-how v podmienkach vstupu do európskych štruktúr - Strážovská, Helena
Problémy technologického transferu z univerzít do hospodárskej praxe malých a stredných podnikov. Vysvetlenie pojmu know-how, problém transferu vedy do praxe. Vybrané výsledky transferu know-how v krajinách OECD. Úloha univerzít v transfere technológií a know-how, zodpovednosť štátu a vlády. Príspevok z riešenia Inštitucionálneho projektu č. 0152/0.