Je čarovná formulka vo švajčiarskom politickom systéme historickým reliktom? - Mikulčíková, Adriana
Špecifiká švajčiarskeho politického systému. Dnešná podoba švajčiarskej demokracie. Ústava z roku 1848. Švajčiarsky parlament a voľba členov vlády. Zloženie vlády. Zmena volebného systému v roku 1919. Dohoda o čarovnej formulke. Parlementné voľby v roku 1999. Spolková rada a jej budúcnosť.