Nový zákon o dani z pridanej hodnoty - Rybánsky, Ľudovít
Dňa 6. apríla 2004 NR SR opätovne schválila zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, vrátený prezidentom SR. Nová úprava je rozsiahlejšia, ako bola doterajšia, má 88 paragrafov a 6 príloh rozčlenených do štrnástich častí. Základné ustanovenia.