Selekčný systém v informačnom prostredí Slovenskej ekonomickej knižnice - Mártonová, Renáta
Obsahové vymedzenie špecializovaného selekčného jazyka a aspekty jeho vývoja. Koncepcia tvorby selekčného jazyka. Oblasti a perspektívny vývoj selekčného jazyka.