Globalizácia a balenie - ekonomické a ekologické dôsledky - Kačeňák, Igor
Účinky globalizácie a nová požiadavka na balenie. Požiadavky ekonomiky. Obmedzenie materiálovej náročnosti. Ekologické požiadavky. Výskum v oblasti obalových prostriedkov.