Ekonomická analýza podmienok CR a služieb v povodí Dunaja - Strážovská, Helena
Východiskové poznatky a úvahy i všeobecný a historický rámec lokality, ktorá sa analyzuje. Zameranie čiastkovej výskumnej úlohy. Vymedzenie podunajského regiónu. Ekologické podmienky. Ekonomický potenciál územia. Závery a analýzy zahraničnej a domácej návštevnosti v oblasti Podunajska. Závery hodnotenia lokalít a sublokalít Nové Zámky - výsledky výskumu. Lokalita Nové Zámky so sublokalitami Komjatice, Komoča, Nové Zámky, Podhájska, Štúrovo a Šurany - vyhodnotenie podľa otázok. Záver hodnotenia lokality Komárno. Záver hodnotenia lokality Dunajská Streda a jej sublokalít. Hodnotenie súvisiacich problémov výskumu nad rámec otázok dotazníka - závery návštevníkov-turistov v regióne Nové Zámky.