Globalizačné a transformačné procesy a intelektuálny kapitál - Michalová, Valéria
Hodnotenie 10. výročia pôsobenia Katedry služieb a cestovného ruchu na OF EU Bratislava. Nástup novej generácie civilizácie. Pre jej označenie sa používa viacero termínov: tretia vlna, informačná spoločnosť, znalostná a digitálna ekonomika a nová ekonomika. Charakteristika tejto etapy rozvoja spoločnosti a ekonomiky.