Nová ekonomika a následné zmeny v rozvoji vzdelávacieho procesu - Strážovská, Helena
Charakteristika úloh vyplývajúcich z odkazu OECD ako povinnosť neustále zdokonaľovať vzdelávací proces. Tvorba nových pravidiel v ekonomike - nová ekonomika. Nové požiadavky na jedinca a život. Zmeny vo vzdelávacom systéme. Nové požiadavky akademického sveta a praxe. Zmena charakteru výučbového procesu najmä prednášok na EU v nových súvislostiach.