Prognóza vývoja počtu turistov a počtu prenocovaní v okresoch Dunajská Streda, Komárno a Nové Zámky do roku 2005 - Chajdiak, Jozef
Východiská pre spracovanie prognózy. Využitie metódy regresného modelovania. Prognóza celkového počtu turistov a prenocovaní za okresy DS, KN a NZ. Spracované prognózy počtu návštevníkov spolu, počtu domácich návštevníkov a počtu cudzincov, počtu prenocovaní spolu, počtu prenocovaní domácich návštevníkov a počtu prenocovaní cudzincov - spracované individuálne pre každý okres. Numerické výsledky jednotlivých prognóz pre jednotlivé okresy v strednom variante tak pre mesačné údaje ako aj ich ročné agragáty.