Finančné zdravie podnikov cestovného ruchu - Pachingerová, Mária
Finančná analýza podnikateľských subjektov cestovného ruchu na Slovensku. Medzipodnikové porovnávanie. Súbor pomerových ukazovateľov sa člení do skupín: ukazovatele likvidity, ukazovatele aktivity, ukazovatele finančnej štruktúry, resp. zadlženia, ukazovatele rentability. Výsledky analýzy.