Rodina - segment dopytu v cestovnom ruchu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Podunajsko ako región, ktorý poskytuje možnosti pre realizáciu rekreačného, kúpeľného a športovo-turistického cestovného ruchu. Podiel segmentu rodičia s deťmi, ktorí dovolenkovali v Podunajsku. Spoločenské aspekty dopytu v cestovnom ruchu. Rodina a jej úloha vo vzťahu k rozhodovaciemu procesu o kúpe produktu a účasti na cestovnom ruchu. Slovenská rodina a ekonomické aspekty jej účasti na CR.