Činnosti spojené s likvidáciou a využitím odpadov - Dendiš, Ľubomír
Úvod do problematiky likvidovania a využitia dopadu. Problematika odpadového hospodárstva ako globálny problém modernej doby. Využívanie a zneškodňovanie odpadov. Výhody a nevýhody rôznych spôsobov nakladania s odpadmi.