Vplyv podnikateľského plánu na hodnotu podniku - Harumová, Anna, 1955-
Základné prístupy pri ohodnotení podniku podnikateľskou metódou. Výpočet všeobecnej hodnoty podniku. Funkcia plánovania podniku. Podnikateľský plán ako významná súčasť komplexného plánovacieho systému podniku. Štruktúra podnikateľského plánu. Finančné plánovanie. Analýza finančnej situácie podniku. Praktický príklad.