Riadenie ľudských zdrojov vo svetle výsledkov výskumu o podnikových sociálnych službách - Šuterová, Viola, 1957-
Informovanie o predbežných výsledkoch výskumu a poukázanie na možnosti využitia podnikových sociálnych služieb ako nástroja riadenia ľudských zdrojov a ich rozvoja. Riadenie ľudských zdrojov ako súbor podnikových činností. Funkcie riadenia ľudských zdrojov. Podnikové sociálne služby - ich prínos a meranie. Podnikové sociálne služby v ekonomike. Výsledky empirického prieskumu.