Vybrané problémové oblasti malého podnikania v obchode, cestovnom ruchu a službách - Vernayová, Drahomíra
Zameranie na niektoré problémové oblasti, s ktorými sa malí podnikatelia v obchode, cestovnom ruchu a službách potýkajú. Pokukázanie na ich príčiny a východisko pri ich riešení. Ide o oblasť rastu a rozvoja malých firiem. Obsahové a časové aspekty ich manažmentu, vplyvy prostredia a problematiku rodinných podnikov.