Vplyv cestovného ruchu na rozvoj územia - Kubičková, Viera, 1970-
Význam oblasti "Podunajska" po dokončení vodného diela Gabčíkovo. Ciele vodného diela Gabčíkovo a ich plnenie. Pozitívne vplyvy cestovného ruchu na rozvoj daného územia. Škody spôsobené nekontrolovaným rozvojom cestovného ruchu. Predpoklady zabezpečenia udržateľného rozvoja cestovného ruchu.