Priority, inštitúcie a financovanie predvstupovej a povstupovej pomoci - Konvalinková, Iveta
Predvstupové a povstupové fondy. Rozdielnosť predvstupovej a povstupovej etapy. Celková bilancia vstupu SR do EÚ. Regióny - ciele podpory EÚ. Priority predvstupovej etapy a povstupovej etapy. Financovanie etáp. Rámec podpory Európskeho spoločenstva a jednotný programový dokument. Programovanie a implementácia.